új vindózt akarok felrakni . A firefoxban hogy tudom elmenteni hogy az edig megtanult jelszavakat ne helejtse el?
Figyelt kérdés
tehát hogy az új vindózra majd feltudjam tölteni a régit.2010. jan. 18. 22:51
1/8 anonim válasza:
ird ki pendrájvra te igenparaszt
3/8 anonim válasza:
a jelszavakat sehogy nem tudod elmenteni sajnos
4/8 anonim válasza:
Sehogy. Olyan tudsz, hogy van az "eszközök" fülnél, egy "beállítások" gomb, azon "biztonság" gomb, ott van egy "mentett jelszavak" gomb, azt ha behozod, lesz rajta egy "jelszavak megjelenítése" és onnan kiírhatod a felh.nevet, a webcímet, meg a jelszót.
5/8 A kérdező kommentje:
nem lehet exportálni mint a könyvjelzőket v valami?
2010. jan. 18. 23:28
6/8 anonim válasza:
Nem, olyat nem tudsz. De nem olyan nagy fáradtság kiírkálni egy papírra, aztán megint elmentetni vele.
Utolsó voltam
7/8 anonim válasza:
Ha egy másik partícióra teszed az új operációs rendszert, akkor minden megmarad.
8/8 anonim válasza:
Van egy ötletem.
A másik partícióra felteszel egy másik böngészőt, és importálod a Firefox által megjegyzett dolgokat. Utána felteszed az új Windowst, újra letöltöd a Firefoxot, és importálod a másik böngészőben megjegyzett dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!