Ez ugye nem depresszió? (többi lent) Ha igen mihez kezdjek?
Na szóval egy jó ideje úgy érzem senki nem szeret, senkinek se vagyok fontos pl.: ha megölelem anyut eltaszit és egy ,,haggyá'má,,-val válaszol , akkor most hetvegen voltunk az uncsiméknál és az uncsim akit imádok és azt hittem kölcsönös de mikor ott voltunk le se szart (bocs a kifejezésért) .
A tesóm pár hónapja elköltözött és nagyon ritkan talizunk és már telón se beszélunk már annyit vagy kinyomja vagy leráz :(
Miota ez folyik nkm már az élet kedvem is elment :( Nincs étvágyam, folyton csak a sötétben hallgatom a zenét és már egyszer megvágtam magam .
Ja ... és a legrosszab az egészben h nagyon ragaszkodó típus vagyok ... szóval aki őszinte mosolyt/kacagást vát ki belőlem nagyon megszeretem és sajnos csak csalódok mert ők nm ragaszkodnak annyira hozzám
Sokszor már azon gondolkodom mi értelme van az életemnek
14/L :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!