Szerintetek melyik Magyarország legszebb nagyvárosa?
Ezeket sorolom ide:Budapest,Debrecen,Győr,Sopron,Szombathely,Zalaegerszeg,Székesfehérvár,Veszprém,Pécs,Kecskemét,Szolnok,Szeged,
Makó,Békéscsaba,Miskolc,Eger,Tatabánya és Szekszárd?Nektek ezek közül melyik tetszik a legjobban?Mert nekem Sopron!
Győri vagyok. Győr szép, de nem gondolnám, hogy a legszebb. Sok helyen még nem is jártam, így nem tudom megítélni.
Sopron kimondottan szép.
Veszprém is bizonyos helyekről nézve.
Tatabánya biztos, hogy az egyik legutolsó a sorban. Annál lepukkantabb, sivárabb város nem sok akad.
Szeged is szép.
Nehéz igazi rangsort mondani. Mindegyik város mástól és mástól lehet szép. Győr a folyók miatt, Sopron a vár jellege miatt, Pécs meg a helyek miatt. Nem biztos, hogy ezek akár szubjektíven is összevethető dolgok, mint ahogy nem tudom megmondani, hogy a túrós palacsintát szeretem-e jobban, a napsütést, vagy a szilvesztert…
1) Budapest
2) Sopron
3) Pécs
4) Szeged
5) Veszprém
6) Székesfehérvár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!