A Tescoban voltan, az önkiszolgáló pultnál 4 kiflit ütöttem be a 2 pizza helyett fizettem 60 ft a két pizzaért a boltot elhagyva szóltak h ez nem kifli, a Tesco biztonsági őre irt egy jegyző könyvet a 2 pizzat utólag kifizettem?
Figyelt kérdés
Azt mondták hogy majd érkezik egy levél . Ebből lehet valami bajom, vagy számíthatok pénzbírságra?
(205ft/db a pizza ára 410 ft fizettem ki
(ez az első ilyen akcióm)
2014. szept. 9. 01:41
11/16 anonim válasza:
De igen, ez jogilag lopás, hiszen elhoztál 2 terméket, amiért nem fizettél.
12/16 anonim válasza:
ha már ennyire jogászkodunk, nem, ez nem lopás. ez számítógépes csalásnak minősül ilyenkor!!!
13/16 anonim válasza:
ezt a rendőrség csípőből veszi lopásnak, nyugodj meg.
14/16 anonim válasza:
Miért lenne számítógépes csalás?
Amúgy szerinted jobban jár, ha csalással vádolják, mint egy mezei lopással?
15/16 anonim válasza:
háát, egészen konkrétan ilyen esetem volt már pár, és bizony számítógépes csalás a tényállás. oké, köznyelven legyen lopás, de az ügyészség majd átminősíti úgyis.
16/16 anonim válasza:
Igaz ez egy rohadt régi kérdés de írd már meg nekem.privátba hogy mi lett a következmény mert már nagyon érdekel ennyi kommentet végigolvasva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!