Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hisztek a joslatokban?

Hisztek a joslatokban?

Figyelt kérdés
A baratom anyukaja volt tegnap josnonel.Mar reggebben is volt akkor a josno mondta neki hogy az anyja szivebeteg lesz a nagybatyja pedig meg fog halni.Ez mind bejott...most allitolag azt josolta neki hogy a fianak (a baratomnak) autobalesete lesz es korhazba fog kerulni es hogy nem lehet tudni hogy tuleli e....nagyon felek....es feltem...mit tegyek???keszuljek ra hogy lehet hogy elveszitem???vagy mit tegyek???:(((((
2010. jan. 18. 16:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem

21/f

2010. jan. 18. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek az ilyenekbe,de azért jobb félni,mint megijedni.Sztem ezt túl reagálni se szabad.Nem tudom,h mit tegyél,az lesz a legjobb,ha nem jár többet jósnőhöz a barátod anyukaja!!!
2010. jan. 18. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne higgy a jóslatokban!Akik meghaltak,azok valószínűleg már nem voltak fiatalaok,és azért lettek betegek és halt meg a nagybácsi.

Az unokámnak ( akkor 18 éves volt ),megjósolták,hogy egy éven belül nagy balesete lesz,és vbagy meghal,vagy rokkant lesz.Azóta eltelt 8 év,és még nem volt balesete,pedig kamionsofőr,már 5 éve.

Nekem is megjósolták,hogy 40 évesen vagy meghalok,vagy ágyban fekvő,ápolásra szoruló beteg leszek.Jócskán túl vagyok már a 40-n,és kitünő egészségnek örvendek.

A jóslásokkal az a legnagyobb baj,hogy aki hisz benne,az pszhikailag "átprogramozza " magát,és ezért lesz beteg.

2010. jan. 18. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
huuu.....hat koszonom....kicsit megnyugodtam...csak az a baj hogy a baratom 100%ig hisz benne...es nem nagyon tudom ot lebeszelni errol.....na de probalkozok.....koszonom a valaszokat
2010. jan. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!