Hajó szakácsok segítséget szeretném kérni! Ki szeretnék menni óceán jarora, vajon menne? Tobbi lent!
Sziasztok! 20 eves szakács vagyok.szeretnék kimenni hajóra,hogy kiszabaduljak a magyarországi penz helyzet okozta helyzettel(azaz dolgozz,de ne élj jól belőle)
Alapszinten beszélek angolul.szeretek dolgozni,szívesen dolgoznék a szakmámbaN,de nem ennyiért.gyari munkás keres Ennyit a soron(nem nézem le őket,de ő nem tanult éveken at azert,hogy csinalhassa)
Heti 6 napos 14-16 ora munkához hozza vagyok szokva.
A kérdésem az lenne,hogy eleg-e az,hogy 2eve dolgozom szakácsként es az alap szintű angol?
Aki jart mar kint legyen olyan kedves ne sporoljon a karakterekkel es irja le a tapasztalatait :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia. Én már 10 éve nem hajózok és nem is voltam szakács, de azért elmondom akkor mi volt. Én amerikai óceánjáró hajón voltam. Felszolgálta, így találkoztam szakácsokkal :)
Sokan vannak, leginkább Indiából, európai szakács ritka mint a fehér holló, de találkoztam 2 magyarral, szóval nem lehetetlen. A fizetés nem a legjobb, de mivel kaja és szállás ingyen van, lehet vele spórolni, de annyit nem, hogy meggazdagondj belőle. A munkaidő kb reggeltől estig és nincs szabadnap 6-7 hónapig. Szabad órák vannak étkezések között, illetve hetente egyszer egy étkezés kimaradhat. A beosztás nem biztos, hogy így van, de nekünk felszolgálóknak így volt és mivel ugyan az a részleg, gondolom a szakácsoknak is így van. Vannak amúgy húzósabb helyek, mint pl a rendes étterem, de vannak lazább helyek, mint pl a szoba szervíz konyhája, ahol max szendvicset kell készíteni.
Szerintem elég a tudásod, hisz, ha heti turnusok vannak, akkor minden héten ugyan az a kaja van, de van 3 napos út is.
Jesszus, ez az összeg szerintem nagyon nagyon túlzás! A fele sem igaz az tuti.
Én most ezt találtam:
Cook Trainee (food preparation and cooking responsibilities as directed by the First Cook) - prior hotel / restaurant experience required. Culinary school education required. Basic English Language skills required. Salary range: $800-1200 U.S. per month, depending on the cruise line. Strong possibilities for promotion to Commis 3 (Third Cook).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!