Honnan tudnám megszerezni az amerikai tornászlány (mackayla) képeit?
itt írják, hogy kiszivárgott, és ha egyszer ott volt a neten, akkor onnan azért nehéz levakarni, de sajna sehol sem találtam egyet sem... nincs meg valakinek?
kösz
Ugye tudod, hogy olyan fotókat keresel, amelyek birtoklása bűncselekmény?
És azt is tudod, hogy akkor is egy ffej lennél, ha nem 18 alatti képekről lenne szó?
ha olyasmire vagyok kíváncsi ami nem rám tartozik, akkor ffej vagyok? ez a ffej definíciója? és ki döntötte el, hogy nem rám tartozik? te?
ott van a képeken teszem azt egy 17 és fél éves hibátlan testű nő, akiről a képek gondolom fent voltak a neten napokig.. biztos sokan lementették a gépükre.. aztán jött(ek) valaki(k), miszerint a csaj még nem volt 18... mi változott ezután? ugyanaz a gyönyörű nő van a képeken.. jah? hogy törvény? mert amint valaki betölti a 18-at, egyből mindent tud, minden dolgát felelősségteljesen tudja végezni? az ilyen hozzáállások miatt tartunk ott, ahol.....
elütsz éjjel kocsival egy nyulat, miközben betartod a szabályokat, de 3 méterrel eléd ugrik ki, esélyed nincs megállni... ki a hibás? a nyúl, mert nem tartotta be a kreszt?
a törvények nem azért íródtak, hogy azokat elolvasd, és azoknak megfelelően élj.. ez egy baromság.. úgy kell élni, hogy legyen egy egészséges hozzáállásod a dolgokhoz, hogy megfelelj a saját magaddal szemben támasztott értékrendeknek (már ha van neked olyan), és közben betartsuk a lehető legtöbb törvényt. szted hogy készülnek a törvények? azok valami általános nagy igazságok? azokban nem lehet hiba? valami gyökér jogász holnap megír egy törvényt, miszerint a felnőttkor 20 év lesz jövő évtől, a kormány elfogadja, onnantól kezdve töröljem ki a gépemről az összes 18-20 közötti csajról a meztelen képeket?
Az én értékrendembe nem fér bele, hogy olyan meztelen nők képeire verjem ki, akik ezen meztelen képeket nem saját maguk hozták nyilvánosságra. Akármit is mond a törvény.
Gusztustalan, hogy te beszélsz egészséges értékrendről.
A 18 csak mellékszál, azt csak azért vetettem fel, mert nem szeretném ha bíróságra kellene járnod a saját hülyeséged miatt.
"elütsz éjjel kocsival egy nyulat, miközben betartod a szabályokat, de 3 méterrel eléd ugrik ki, esélyed nincs megállni... ki a hibás? a nyúl, mert nem tartotta be a kreszt? "
Ahogy látom van itt rendesen kavar. Egyrészt mi köze, egy a legrosszabb esetben is gondatlan cselekménynek, egy szándékoshoz? Nyilván nem véletlenül töltesz le képeket az internetről. A másik fele, hogy pontosan tudod, hogy aki a képeken van 18 év alatti, és nem járult hozzá a képek nyilvánosságra hozatalához. Semmi alapod tévedésre hivatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!