Milyen az a CALL CENTERES munka?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 23:08
1/4 anonim válasza:
Ülsz egy telefon mellett, és 1) vagy te fogadod az ügyfelek hívásait 2) vagy rosszabb: te hívogatod a leendő ügyfeleket, és próbálod nekik eladni a céged termékeit (matractól biztosításig bármit).
Kemény meló, mert az ügyfelek java része bunkó módon viselkedik, míg neked udvariasnak kell maradnod velük. Eddig akárhány ismerősöm csinált ilyen melót, mind kikészült tőle.
2/4 anonim válasza:
És a pannonnál is van ilyen munka?
3/4 anonim válasza:
Érdekes én a nehezebb változatot csináltam, én hívogattam, és én kifejezetten szerettem. Én mondjuk nagydumás vagyok, és lyukat beszéltem az emberek hasába. De tényleg vannak bunkók, én velük egyszerűen nem törődtem.
4/4 anonim válasza:
Engem nem lehet semmire rábeszélni.
Egyszer egy call centeres negyed órán keresztül, próbált meggyőzni, hogy vegyek meg valamit, holott, már a beszélgetésünk első percében megmondtam neki, hogy nem érdekel a termék.
Azt én is kipróbálnám, amikor az ügyfelek hívnak, mert ha nekem kellene telefonálni, egyből kikészülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!