Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyi időbe telik megújítani...

Mennyi időbe telik megújítani a személyi igazolványt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
10 perc. kitöltöd a nyomtatványt befizeted az összeget és utána le is gyártják ott helyben
2010. jan. 17. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
10 perc igényelni ez tény.De előtte fél napot kell sorban állni,és 2hét-2hónapig terjedő időt várni amíg kiküldik.
2010. jan. 17. 19:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a 10 perces poén az energiát sem érte meg, hogy begépeld. Ha szórakozott kedved van, fáradj a szex témakörhöz. Másodiknak köszi a választ, most hallottam még, hogy gyorsítottal elvileg meg van 3 nap alatt.
2010. jan. 17. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de nem viccből írtam a 10 percet. 30ezres városban lakom és nekem nem küldték ki, hanem ott helyben megcsinálták. elhagytam az egész hóbelebancomat és ott helyben megírták, befóliázták és kész.
2010. jan. 18. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor az valami ultraklassz városban lehet, mert én most tudtam meg, hogy 20-22 munkanap
2010. jan. 18. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csináltam magamnak.
2010. ápr. 2. 08:51
 7/7 anonim ***** válasza:
ő a lakcímkártyára gondolt,azt fóliázzák....az tényleg annyi idő.!!!!!!!!
2010. aug. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!