Hogyan lehet észrevenni, ha valaki lepontoz?
Figyelt kérdés
Sokszor látom azt , hogy valaki felháborodva írja " hogy miért lettem lepontozva !?" Hogy veszi ezt észre az illető?2014. szept. 2. 21:23
1/3 anonim válasza:
Onnan, hogy egy jó válasza csak kis százalékban tűnik hasznosnak. (ezt az adott válasznál kiírja a GYK, hogy hány százalékban találta hasznosnak a választ a többi felhasználó)
2/3 anonim válasza:
Én most nyomtam egy zöldet az első válaszra. Most, ebben a pillanatban a válasz hasznossága 100% (volt még kettő pozitív szavazat, nulla negatív), s általában is jónak ítélik a válaszait, mert 87%-os.
A válasz korrekt, jogos is a 100%. No most, ha jön egy hobbi piroskéznyomogató, vagy olyan, aki másképpen gondolja, akkor ez a 100% csökkenhet.
Ennyi a titok. Persze, ha jó sok pozitívat kapott már, akkor 1-2 negatív nem rontja a százalékot.
3/3 anonim válasza:
Bocs, nem 87%, hanem csak 84. Az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!