A kenó szelvényt ha feladom 1 mező kitöltése után akor az kb hány ft-ba kerül ha pl:4 -5 -6 számot jelölök szorzatól független?
Figyelt kérdés
Mert például a múltkor feladtam 7 db számot 3 mas szorzóval 3 napra és ott egy mező 450 ft ba került.
De ha csak 4-5 számot jelölök akor hány ft ba fog kerülni? És így tovább?
2014. szept. 1. 18:47
1/1 anonim válasza:
Az alapjáték mezőnként 150 forint.
Ha kétszeres szorzóvalé adod fel, akkor 300 Ft. Ha háromszorossal, akkor 450 Ft. Stb. Egy mező ára egy sorsolásra mindig 150 Ft, szorozva a tét szorzójával.
De ez szerintem tök logikus, hogy ha pl. 4-szeres tétet fizetsz, akkor 4×150 Ft lesz az ára.
Függ továbbá a sorsolások számától, de szerintem ezt sem kell ecsetelni, hogy miért.
A fizetendő összeg viszont NEM függ a játéktípustól! Ha 1 számot jelölsz be, akkor is 150 Ft az alaptét, meg ha 10-et, akkor is. A jelölések számától cska a várhatró nyeremény változik, a fizetendő összeg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!