Csak én kapok hányingert a közösségi oldalaktól?
Figyelt kérdés
Mostanában akárhányszor felmegyek iwiwre, facebookra stb.., elfog az undor. Miért van feltűnési viszketegsége mindenkinek???:SSS2010. jan. 17. 12:06
1/12 anonim válasza:
Ja
puszi lávcsi 2 new kép
mintha az lenne a legfontosabb pfff
2/12 anonim válasza:
Nekem sem tetszenek,már töröltem is magam mindről.
3/12 anonim válasza:
nekem egy olyan ismerősöm sincs,aki ribis,*puszcsis*-*lávos* képet tett volna fel magáról.ha mégig én nem láttam,nem zavar,te se nézegesd.én csomó mindenre használom az ilyen oldalakat,és nem leszek rosszul tőle.érdekes
5/12 A kérdező kommentje:
hát akkor jó neked h nem iylen idióta ismerőseid vannak.:D
2010. jan. 17. 12:13
6/12 anonim válasza:
3.vagyok
én elsősorban IWIWet használok.amiket igénybe veszek:néhány alkalmazás,névnapok,szülinapok megtekintése,fórumok,klubok olvasgatása,néha lecsekkolom mi van az ismerőseimmel(új suli,munkahely stb..)
Ezek nekem hasznos funkciók.nem kapok idegbajt tőlük..Te is csak arra figyelj,amik fontosak neked ezeken az oldalakon.
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem semmi sem fontos ezeken az oldalakon, egyszerűen ezek az oldalak oylan faszán vannak megcsinálva h az ember függővé válik és azon kapják magukat h minden órában ezeket nézegetik.(tisztlet a kivételnek)!
2010. jan. 17. 12:22
8/12 anonim válasza:
Én a kis k.urváktól kapok rohamot. Mindegyik kis takony pucérkodik, csücsörít, vagy a barátjával fotózkodik enyhén erotikus pózban, miközben a tojáshéj a p.icsájukon van még. A "puszcsi-lávcsis" dolog már lassan megszokott,sajnos. Én is csak iwiw-en vagyok már,a többiről töröltem magam, mert felesleges.Az iwiw csak azért jó nekem,mert sok ismerősömmel csak ott tudom tartani a kapcsolatot, és onnan tudok meg infókat(szülinapok pl).
9/12 A kérdező kommentje:
én a kommentektől vagyok kiakadva amiket bizonyos emberek képeihez irnak...elkerülhetetlen h meglássam őket, mivel iwiw kezdőlapon már mind1 ik ki van írva mióta megváltozott az iwiw...
2010. jan. 17. 14:55
10/12 anonim válasza:
Töröld magad. Ennyi. Én is ezt tettem, azóta csak élőben baszom fel magam rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!