Ma voltam a T-mobilnál és egy Iphone készüléket akartam vásárolni, ill. érdeklődtem. [előfizetéssel (hitelre) ] Minek van kezdőrészlettel 4990 ft-nak meghirdetve ha nem úgy van?!
Figyelt kérdés
Az ügyintéző nő azt mondta, hogy mivel új előfizető lennék (eddig telenoros voltam, soha nem volt közöm a t-mobilehoz) Iphone és Samsung telefon vásárlásnál 100 ezer Forintot helyben ki kell fizetnem kaukció gyanánt, ami majd a fennmaradó 1 évben a telefontörlesztés abból az összegből lejön. Tudtok erről esetleg valamit?2014. aug. 29. 21:43
1/6 anonim válasza:
Attól, hogy kauciót kell fizetned, attól még a hirdetéssel semmi gond nincs. Az összes szolgáltatónál kell fizetni. A T-nél még egész barátságos.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor először vegyek egy domino kártyát és utána rá kössem meg az előfizum és vegyek telefont?!
2014. aug. 29. 22:13
3/6 anonim válasza:
Nálam is így volt évekkel ezelõtt, amikor megvettem az iphoneomat. Ha tudsz ennyi pénzt fizetni, mert amíg a kaulcióra lefizetett összeg el nem fogy nem kell a telefonszámládat fizetned, csak a havi 4990-es törlesztõrészletet. Tehát kb egy évig nem lesz telefonszámlád (nem tudom milyen számlacsomagot szeretnél, a havidíj függvényében áll, hogy meddig tart a kaukció). Szerintem ha veszel kártyát, akkor is új ügyfélnek számítanál, de ezt nem tudom. Ha van kérdésed írj privát üzenetet. :)
4/6 anonim válasza:
A 4s-re biztos nem kell 100e kaukciót leadni, rossz helyre mentél, ha pesti vagy ajánlom az örsi t-mobilt a sugárban, ott tőlem mindíg keveset kértek, xperia z-ért pl 10.000ft-t, pedig az 120.000ft volt előfizetési ára. 5s-ért meg 30.000-t kértek volna el kaukciót. úgyhogy nem mindegy hová mész, ja igen az árkádi t-mobilba meg 80.000 kaukciót kértek volna el az 5s-ért, szóval nem mindegy hová mész.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2014. szept. 2. 22:17
6/6 anonim válasza:
Én ugyanezt az ajánlatot vettem igénybe, Iphone 4S 8giga Next S 2 év hűséggel hoztam el 5000-ért (4990ft, 10 forint plusz mínusz) nem kértek ilyen előleget.. Annyit mondott az úriember hogy ha nem nincs semmiféle tartozásom feléjük akkor nincs gond és így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!