Salátaa kérdése:
Valaki tud jó blogot? Gimis szerelmes blogokra gondolok.
Figyelt kérdés
Szeretem az ilyen blogokat, csak sajnos sokat kell várni új részekre, ezért szeretnék újakat olvasni:)2014. aug. 28. 17:24
1/3 anonim válasza:
Bocsi, ha nem az elvárásaidnak megfelelőket írok, de nekem ezek az örök kedvenceim:
Kin - egy deszkás lány naplója (1.évad):
Kin - Summer Season (2.évad, befejezett): [link]
Rebel Kisses: [link]
Behind the Mask: [link]
Van még sok, de nincs kedvem mind leírni.Az a lényeg, hogy ha tetszik egy blog, akkor az oldalon keresd meg a "Magamról" modult (ha van), és kattints a teljes profil megtekintése, majd ott vannak az író saját blogjai, és hogy melyiket szokta még rendszeresen olvasni.És akkor így sok jó blogot találhatsz. :)
2/3 anonim válasza:
* Kin - egy deszkás lány naplója (1.évad): [link]
3/3 anonim válasza:
ez az én blogom, remélem ha elolvasod, véleményt is írsz róla... :) a link ne tévesszen meg, ennyi szenvedés nincs benne! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!