Mit jelenet a facebookon az a jel hogy 3 vonal egymás allat van?
Azért azt gondolom tudod, hogy a mondatokat nagy kezdőbetűvel kezdjük! Az mindenesetre dicséretes, hogy a pont után kiteszed a szóközt. Ja, igen, egyébként tudom, mi az a diszlexia.
És most válaszolok a kérdésedre is:
Nem hinném, hogy bármi jelentése lenne. Én legalább is még nem találkoztam vele. De egyébként kérdezd meg tőle.
Képzeld el tudom hogy a mondatokat nagy kezdőbetüvel kezdjük de erre az egyre most nem figyeltem oda zárj érte bőrtömbe....szerintem fogalmad sincs hogy mi az a diszlexia mert akk most nem bunkoznál itt egy 15 éves lányal ...szerintem soha nelegyenk gyerekeid mert rohatul nem tudtsz dolgokat megérteni ráadásul olyan dolgokat amiről az illető nem teht. sok sikert az életedhez (nagy szükséged lesz rá) ...én most ezt a kérdése törlöm azért hogy ne süljedjek le a te szintedre és a válaszaidra már nem vagyok kiváncsi.....
gondolkozál el
A hülye és a diszlexia között van különbség. Kérdést NEM lehet törölni GyK-ról XD
Amúgy meg... Hogy ír valaki 3 vonalat egymás alá?
Kedves 15 éves lány. Nem csak diszlexiás vagy ˇˇ És 15 évesen a hugom jobban írt, pedig ő is diszes...
Erre gondolsz? ≡
Ez sok mindent jelenthet, lehet matematikai, kémiai jelölés, de van aki a hamburgert jelöli vele...
#8!
Gondolom a megfigyelt kérdések közül törölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!