Hogy szerezzek sok követőt és lájkolót instagramon?
Figyelt kérdés
Tudom hashatag,érdekes képek.De pl. mondták hogy lehet venni vagy valami ilyesmi..2014. aug. 24. 16:30
1/5 Bobó07 válasza:
De neked az mire jó ha sok követőd és lájkolód van?:D
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2014. aug. 24. 16:34
3/5 anonim válasza:
kövesd be azokat akiknek látod hogy kevesebb a követőjük mint akiket követnek, ők valószínűleg visszakövetek és ennyi.
4/5 anonim válasza:
hát ha helyes/szép vagy akkor nem kell semmit csinálnod hogyha meg nem akkor kovess be sok embert aztán majd visszakovetnek(de szerintem ez kicsit cink) nekem ugy van 222 hogy semmit nem csinaltam es en csak 96 ember kovetetk es azok kozul mindenkit ismerek
5/5 anonim válasza:
sokan azt csinálják, hogy hírességek képei alá commentelnek, hogy kövessék őket, persze angolul mert úgy többen értik [link] egyébként itt van valami arról, hogy hogyan lehet venni nem igazi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!