Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » ! Fiúúúknak! Milyen randi legyen?

! Fiúúúknak! Milyen randi legyen?

Figyelt kérdés

Ti mit vártok el 1 lánytól az első randin??

Milyen lenne a ti álomranditok??

vagy milyen randinak örülnétek meg??

várom válaszaitokat (:

2010. jan. 15. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Álomrandi? Azt hiszem az olyan lenne, hogy a randi rész kimaradna belőle és irány az ágy.
2010. jan. 15. 21:27
 2/11 anonim ***** válasza:
engedj sokat a fiúnak, engedd h tapizzon meg minden, de ne ess túlzásokba. túl sokat ne engedj, mer akkor meg elbízza magát.
2010. jan. 15. 21:31
 3/11 anonim válasza:

sztem csak 2-esben,lehet jó+ne engedj tul sokat mert akko azt hiszi mindent szabad és megszokja aztán ha nem engeded nem fogja érteni miért de a lényeg hogy sokat beszéljetek egymásrol is + némi testi kontaktus

(fiu 14)

2010. jan. 15. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:

Én egyetértek az elsővel. :D

De mivel olyan nem jön össze soha, valami olyasmi a legjobb, amit a 3. válaszoló írt. :)

15/F

2010. jan. 15. 22:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Bizonyos összegért simán összejön.

(első voltam)

2010. jan. 15. 22:41
 6/11 A kérdező kommentje:

jaaah lehet de a normális lányok nem ilyenek :P

17L

2010. jan. 15. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
ellentmondok az előttem szólóknak. Egy normális fiúnak (már elnézést... de nekem legalábbis) nem az számít h mikor kergethetem végre az ágyba a "macit a bokorral együtt" hanem hogy azzal a macival a heverőn kívül van e élet.. namármost, ezt én a randinak nevezett dolgok keretében mindig úgy döntöm el, hogy milyenek a beszélgetések. Van e mirőpl beszélni? Jól érezzük e magunkat? Nem unjuk a témát? Érti a vicceimet? És neki milyen viccei vannak? (merthogy a poénkodás sztem lételeme egy kapcsolatnak [de ne legyen komolytalan]) Azonosak az érdeklődési köreink? Hogy viszonyul ő egyáltalán ahhoz a dologhoz, hogy "ő+én", vajon hosszabb távra tervez? (amennyiben lányvagy szerintem előnyös ha vmilyen formában utalsz arra, hogy milyen távlatokban gondolkodsz... tök felesleges időhúzás azzal áltatni a másikat, h "holtomiglan holtodiglan",ha másnap közlödvele, h "boccs, inkább mégse" [de azért ne ijeszd meg azzal h pl. mikorra tervezted az esküvőt]) Ha lányvagy, szerintem érdemes vmilyen tulajdonságát jónak kiemelni, és dicsérni... úgyértem..ezt nem csak a lányok szeretik... "Ti mit várnátok el 1 lánytól az első randin?" Én személy szerint nem sokat.. nagyon kedvelem a "félénkebb" lányokat, mivel azok többnyire őszintébbek mint a többi, és tisztreletben tartom, ha nem óhajt rögtön "mindent letudni"... Egy csók belefér.. bár az is csak akkor, ha a helyzet adja... amúgy sztem semmi több. Felesleges mindent elsietni. Na azthiszem leírtam minden érdemleges dolgot... a lényege az egésznek hogy tudjatok beszélgetni, és jókat nevetni! :)
2010. jan. 15. 23:24
 8/11 A kérdező kommentje:

Igen lány vagyok (:

aham... értem :)

Köszi a választ :)

2010. jan. 15. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:

23:24

mondtam egy szóval, hogy hosszú távú kapcsolatot is akarok? Nem, és számomra akkor is ez az ideális randi, az hogy nincs randi.

2010. jan. 16. 18:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Tesco
2010. jan. 18. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!