Álomrandi? Azt hiszem az olyan lenne, hogy a randi rész kimaradna belőle és irány az ágy.
2010. jan. 15. 21:27
2/11 anonim válasza:
engedj sokat a fiúnak, engedd h tapizzon meg minden, de ne ess túlzásokba. túl sokat ne engedj, mer akkor meg elbízza magát.
2010. jan. 15. 21:31
3/11 anonim válasza:
sztem csak 2-esben,lehet jó+ne engedj tul sokat mert akko azt hiszi mindent szabad és megszokja aztán ha nem engeded nem fogja érteni miért de a lényeg hogy sokat beszéljetek egymásrol is + némi testi kontaktus
(fiu 14)
2010. jan. 15. 22:14
4/11 anonim válasza:
Én egyetértek az elsővel. :D
De mivel olyan nem jön össze soha, valami olyasmi a legjobb, amit a 3. válaszoló írt. :)
15/F
2010. jan. 15. 22:18
5/11 anonim válasza:
Bizonyos összegért simán összejön.
(első voltam)
2010. jan. 15. 22:41
6/11 A kérdező kommentje:
jaaah lehet de a normális lányok nem ilyenek :P
17L
2010. jan. 15. 22:43
7/11 anonim válasza:
ellentmondok az előttem szólóknak. Egy normális fiúnak (már elnézést... de nekem legalábbis) nem az számít h mikor kergethetem végre az ágyba a "macit a bokorral együtt" hanem hogy azzal a macival a heverőn kívül van e élet.. namármost, ezt én a randinak nevezett dolgok keretében mindig úgy döntöm el, hogy milyenek a beszélgetések. Van e mirőpl beszélni? Jól érezzük e magunkat? Nem unjuk a témát? Érti a vicceimet? És neki milyen viccei vannak? (merthogy a poénkodás sztem lételeme egy kapcsolatnak [de ne legyen komolytalan]) Azonosak az érdeklődési köreink? Hogy viszonyul ő egyáltalán ahhoz a dologhoz, hogy "ő+én", vajon hosszabb távra tervez? (amennyiben lányvagy szerintem előnyös ha vmilyen formában utalsz arra, hogy milyen távlatokban gondolkodsz... tök felesleges időhúzás azzal áltatni a másikat, h "holtomiglan holtodiglan",ha másnap közlödvele, h "boccs, inkább mégse" [de azért ne ijeszd meg azzal h pl. mikorra tervezted az esküvőt]) Ha lányvagy, szerintem érdemes vmilyen tulajdonságát jónak kiemelni, és dicsérni... úgyértem..ezt nem csak a lányok szeretik... "Ti mit várnátok el 1 lánytól az első randin?" Én személy szerint nem sokat.. nagyon kedvelem a "félénkebb" lányokat, mivel azok többnyire őszintébbek mint a többi, és tisztreletben tartom, ha nem óhajt rögtön "mindent letudni"... Egy csók belefér.. bár az is csak akkor, ha a helyzet adja... amúgy sztem semmi több. Felesleges mindent elsietni. Na azthiszem leírtam minden érdemleges dolgot... a lényege az egésznek hogy tudjatok beszélgetni, és jókat nevetni! :)
2010. jan. 15. 23:24
8/11 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok (:
aham... értem :)
Köszi a választ :)
2010. jan. 15. 23:50
9/11 anonim válasza:
23:24
mondtam egy szóval, hogy hosszú távú kapcsolatot is akarok? Nem, és számomra akkor is ez az ideális randi, az hogy nincs randi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!