Mi az aminek nem lesz baja a mikróban kb 6 perc melegítéstől és megfelelhet a lenti célra?
Szóval sógyurmából kellene egy tortát csinálnom. Vagyis csak azt a körlap alapját. De az ugye nagy és sok sógyurma kellene hozzà, annyit nem akarok felhasználni. Ezért gondoltam a közepébe belegyúrok valamit amitőm tehát nem lesz üreges. De az ugye henne marad, nem látszik. De olyan kellene ami ek nem lesz baja és nyilván olyan dolog amit nem használunk. Szóval pl ki tudnám tömni sok ruhaanyaggal, az van itthon. Vagy kartonpapírral (az a jó vastag amiből dobozok vannak). Ez a kettő jutott eszembe de enm tudom mi lesz ha ezt úgy mikróba rakom hogy ugye kiszáradjon keményre a gyurma. Félek hogy a végén mégkigyulladna. Valaki??
Gondoltam arra hogy csinálok két vékony körlapot meg a heengert aztán kisütve összragasztom őket, akkor nem lenne gond a tömőanyag. De próbáltam már ilyet és sose lett szép az összeillesztése..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!