Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől számít valaki "gamer"-nek?

Mitől számít valaki "gamer"-nek?

Figyelt kérdés
Ahoz hogy valakit "gamer"-nek hívjanak kell a megfelelő periféria is, vagy csak úgy elnevezi valaki magát annak, és akkor az? Vagy hogy van ez? Én is játszok eleget, nem is olyan rosszul állítólag, és ezért "gamer"-nek hívnak, pedig nem érzem magam különlegesnek. Valaki leírná hogy mitől gamer a gamer?

2014. aug. 23. 15:07
 1/3 anonim válasza:

Én úgy vélem, akkor vagy "gémer", ha ismersz alap modern/régi játékokat, pl. tudod mi az a Contra, ismered a Castlevania sorozatot, de már játszottál DOTA-val, esetleg LoL-al is. Meg ilyenek... Az hogy valakinek 5 méter * 5 méteres monitora, meg Okkulusz rift mega szuper izéje van még nem lesz gémer, max egy sznob, már nem azért.

TL;DR - Szeress játszani, ismerj sok játékot, és opcionálisan legyél jó is bennük.

Na szia!

2014. aug. 28. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) Nekem maximum egér + egérpad ami elég márkás, de az kellett is a régi egér helyére. Amúgy meg az ms-dos-os mario óta játszok, nintendo-val rengeteget játszottam. Még meg van hozzá a kacsalövöldés pisztoly, de elromlott :(
2014. aug. 28. 13:39
 3/3 anonim válasza:

Na látod, "művelt" vagy és élvezed a dolgot, szerintem innen már gémer az illető!

Jó játékot ;)

2014. aug. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!