Mit tehetek szerintettek? Iskola és barátok ügyben!
Én egy olyan lány vagyok, aki nem szeret hangoskodni, feltűnősködni! Mindenki saját magát adva hívja fel magára a figyelmet. Nem? Minek a színjátszás?! Azonban az iskolában nagyon-nagyon kevés az ilyen felfogású ember. Az osztályomban jól érzem magam, de ők olyan teljesen mások. Zavar, hogy káromkodnak és néha különcebbnek képzelik magukat másoknál. Most ez ellen mit tehetnék?
És lenne itt még valami.
Van egy felsőbb éves fiú aki tetszik, de ő épp olyannak lát mint én őket csak azért mert velük lógók. Hogy adhatnám tudtára, hogy ez nem igy van és legfőképpen beszélgetésen kívül, hogy hívjam fel magamra a figyelmet?
15/L
Az utolsó válaszoló vagyok...
na ja, és nem értenek meg minket, pedig azért nem mi tehetünk arról, hogy mennyire merünk beszélni. és amúgy is, mire jó a káromkodás meg a feltűnősködés?? néha jó csak csendben maradni és figyelni mi folyik körülöttünk. :) bár ezzel volt rengeteg problémám, de bármennyire szeretném, nem tudok jobban megváltozni.
fiú ügyben meg... pff... ne is beszéljünk erről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!