Van olyan könyv, amiben a szakmák és az iskolák is egyaránt le vannak írva? Ha igen, akkor legyetek szívesek egy URL címet adni vagy a címét leírni. Előre köszönöm.
Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve,mert most fogok 8-ba menni és előttem áll a pályaválasztás. Nagyon régóta gondolkozom azon,hogy vajon minek menjek továbbtanulni és hova és szerintem a helyzetemet megkönnyítené egy könyv. A segítséget előre köszönöm. Ha tudjátok a nevét,írjátok le és/vagy egy URL címet másoljatok. Köszönöm.#Továbbtanulás/Pályaválasztás
2014. aug. 22. 19:56
1/1 anonim válasza:
Minden évben kiadnak egy könyvet a mo -i iskolàkról ,hogy h zajlik a felvételi stb...kérdezd meg egy tanárodat állt. Ők . Szokták tudni 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!