Esses Attila kérdése:
Annyit akartam kérdezni hogy a gta san andreasban ha mongyuk van egy küldetés akkor nincskedvem vezetni mit kel meg nyomjak hogy mongyuk big smok vezesen vagy valaki?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 10:22
2/4 anonim válasza:
Akkor kérdezd csak nyugodtan! :)
3/4 anonim válasza:
nemtudom hány éves lehetsz :D de nembaj, én rendes srác vagyok, ezért válaszolok.
semmit nem lehet nyomni, a világon semmilyen mód nincs arra, hogy ne te vezess, ha olyan a küldetés. se cheat, se gomb nincs arra, hogy más vezessen helyetted, bizony neked kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem mert most csinálom a gétiát és ha egy küöldetés nem sikerül és 2 szer kel meg csináljam automatikusan ki ad egy autot meg kel nyomni az y és nem én vezetek hanem gyorsan oda érsz vagy nem tudom de tök jo
2014. aug. 29. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!