Mit jelent ez az álmom?
Azt álmodtam múlt éjjel hogy volt előttem 3 ajtó
mindegyikre volt valami írva.
Az első ajtón asszem hogy az volt hogy sok pénz
a másodikon meg hogy szex
a harmadikon meg hogy tanulás
És az álmomban a 2. ajtóba mentem be.
Majd egy kád volt ahol 2 fiatal szőke nő volt akiknek jó nagy mellük volt majd kijöttek és levették a ruhám és az egyik elém állt jó szorosan és azt mondta hogy "tegyem be" hát be is tettem az álmomban majd ilyenek voltak utána kimentünk az ajtón mind a 3-an és a városban mindenki meztelen volt és csak én voltam férfi nemű majd szinte rám másztak a nők úgy hogy a végén elestem de majd felállítottak utána egész jól éreztem magam majd folyamatosan szex volt benne majd egyszer csak felkeltem és csalódottnak éreztem magam :/ ( mit mondjak élőben is megtörténhetne ) :D
De nem tudom hogy hogy hogy álmodtak össze ezeket valki ért az ilyenekhez hogy mit jelent egy álom?
hat en nem tom h ezt h a francba almodtad de nekem is volt par fura almom:
azt almodtam egyszer h meghalt a kutyam es amikor felebredtem elkezdtem sirni aztan par napig alig mertem lehunyni a szemem h mivan ha megin hasonlot almodok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!