Hajnóczy Soma kártyatrükkje?
Figyelt kérdés
ebbe ezt a "6lapos" kártyatrükköt hogyan csinálja? sehogy sem jövök rá,pedig hatalmas trükk :o
2014. aug. 20. 15:00
1/1 anonim válasza:
Nagyon késői a válaszom, de azért leírom.
Amatőr bűvész vagyok szóval kb egy éve csinálom, de az egyetlen gyengeségem azok ezek a trükkök.Nem tudom hogy csinálta de hidd el kamerán keresztül nem is fogsz rájönni.Valamiféle gimickket használt ebben biztos vagyok, a tippem hogy nagyon vékony oldalú kártyákat összeragasztott úgymond ilyen különleges bűvész sprével ami azt eredményezi hogy a kártya azon részén ahol nem fújtad be szétválasztódik.Aztán még biztosan előhúzott pár lapot a titkos zsebeiből egy olyan pillanatban mikor beszél vagy ráirányítja a kamerát és a figyelmet valamire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!