Egyetemistáknak! Szerinted is TéTéKások a legnagyobb királyok?
Már minálunk babám,
Már minálunk babám,
Az jött a szokásba,
Hogy:
TTK-s a király, TTK-s a király
Lenn a kis kocsmába!
Lemegy a kocsmába,
Rágyújt pipájára,
Oszt,
Iszik, b@szik lazul,
És sohasem tanul,
Így lesz diplomája!
Akkor én kérek elnézést, csak nagyok kioktatónak tűnt.
Amúgy kérdésre: én nem tudom hogy mennyire vagyunk királyok, de itt ül egy bölcsész a szomszéd szobában (most éppen nem, csak úgy általában :D) és hát nem csinál semmit. :)
Sok sikert a vizsgákhoz! Nekem már csak / még kettő van :)
köszi
Bocs,még véletlen se akartam kioktató lenni,csak poénnak gondoltam nekem a volt barátnőm is Btk-ás volt (meg van egy pár haverom akik btk-ások, de olyan jó őket ugratni) :D
Sok sikert a vizsákhoz. További UV mentesvizsgaidőszakot :D
Ez nem igaz, a TTK-n sokat kell tanulni, hogy bent maradj. Bár biztos vannak, akik a szorgalmi időszak legnagyobb részét a kocsmában töltik, és a vizsgaidőszakban éjt nappallá téve tanulnak.
A következő dalt általános iskolában éneklik:
Már minálunk, babám, már minálunk, babám,
Az jött a szokásba:
Nem tanul a diák, nem tanul a diák,
Semmilyen órára.
Felmegy a katedrára, ránéz a tanárra,
Visszanéz a tanár, hogy egy ilyen szamár
Mért jár iskolába?
Az egyik oktató azt mondta:
Mindenki maga döntse el, hogy egészséges akar-e maradni, vagy diplomát szerezni, mert a kettő együtt nem megy!
Egy-egy jól sikerült vizsga után királynőnek éreztem magam. Különösen, amikor megvolt az analízis IV, a komplex függvénytan, a differenciálegyenletek, és a parciális differenciálegyenletek valamelyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!