Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Irtam egy könyvet es 18 éven...

Irtam egy könyvet es 18 éven alul kiadhatom?

Figyelt kérdés
Most vagyok 14 eves es csaj, szeretek irni es jovore kiszeretnem Magyarorszagon adni a konyvem.ez lehetseges? mennyi idobe telne?elarulnatok a dolgokat az egeszrol?? miket kell tudnom?
2014. aug. 16. 14:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Van egy olyan sejtésem, hogy kiadás előtt előbb a helyesírási hibákat kellene kijavítani.
2014. aug. 16. 14:09
 2/2 anonim ***** válasza:
A disney keze van ebben is :o [link] .Na de komolyra fordítva a szót.Először olvastasd el pár emberrel, baráttal,rokonnal,meg persze magyar tanárral.Ha többségében pozitív visszajelzést kapsz, akkor nyilván kell keresned egy potenciális kiadót vagy esetleg egy pályázatot ott bizonyára kapsz útbaigazítást.De szerintem itt olyan nagykomoly válaszok nem lesznek.
2014. aug. 16. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!