Van olyan játék, amiben gyakorlatilag azt csinálsz amit akarsz?
Ismerem az érzést, én is a hasonló játékokat kedvelem, azonban az én gépem is egy elég nagy trágya.
A Rustot ajánlanám, azonban biztos vagyok benne hogy nem nagyon futna el a gépeden. Sajnos, mást nem nagyon tudok. :(
Én visszatértem a Minecrafthoz, annál is inkább a modpackekhez benne. Sőt mi több, most is azt játszom. Szerintem érdemes lenne neked is megpróbálkozni vele.
Utolsó válaszoló, te mit szívtál?
1. Leírta hogy a Garry's modot már próbálta.
2. Ezt az orroddal írtad, vagy mi? Én még részegen is helyesebben írok mint amit most te írtál...
Ezt biztosan nem vinné a géped, ezért ezt inkább azoknak írom akiknek jó gépük van.
Én a Far Cry 3-at tudom még ajánlani. Nincs benne akkora szabadság mint a GTA-kban, de egy nagyon nagy teret kapunk, tele összegyűjthető dolgokkal, és anélkül is élvezetes a játék, hogy történet küldetéseket csinálnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!