Mit csináljak? Nagyon unatkozok.
Írd ki egy másik kérdésben a korodat és a nemedet, a szex szerelem kategóriában, az ismerkedés részhez.
Mindjárt nem fogsz unatkozni.
1. válaszoló: Nem igazán szoktam azt csinálni, hogy csak úgy egy ismeretlent... Mindegy, szóval azt nem, mert nem vagyok olyan típus, vagy hogyan mondjam, és 15 éves vagyok. Azért köszi a választ. :D
2. válaszoló: Ez nem volt valami hasznos nekem, mert azt se tudom ki vagy, és ez alapján nem tudok írni neked. XD
3. válaszoló: Szerintem ez elég hasznos lenne, de én nem igazán mernék lóra ülni, mert egy ideje volt egy halál közeli élményem vele... Simogatni a pasikat, nincsen kit, és nem igazán vagyok ilyen lány. >w< Gomene, sminkelni se szoktam magam max alapozót használni hogy elrejtsem az ajkam színét. A szobám mindig tiszta rendben van, legalábbis miután felkelek kis idő múlva minden nap kitakarítom. Oreós sütihez nincsenek hozzávalók, pontosabban kong a hűtőnk az ürességtől, csoda hogy találok benne valamit... >_< Rajzolni szoktam ritkán, de néha nem sikerül már amikor belekezdek, és hát eléggé felcseszi az agyamat, aztán inkább hagyom a francba, akkor is ez van, ha könnyűt próbálok. Könyvekről ott van a tudni való abban a hosszú írásban. xD Bocsi hogy mindenre van valami negatív válaszom. :/ Igazából még vásárolni se tudok elmenni szerencsétlenségemre, pedig pont kinéztem egy boltot, de elég messze van és nem teljesen tudom az utat, csak a tesóm, de még pénzem sincs szinte amiből vehetnék valamit. xD :/ Nem gond, valamennyire le tudom kötni magamat.
Szia!Csináld azt mint én:
-olvass gyakori kérdések failokat
-játsz valami online játékkal pl:transformice,howrse,myfreezoo
-szekáld a tesódar:-)
Nekem abbol a szempontból is szerencsém van ,hogy az utcánkkban sok gyerek van.Remélem írtam jó ötleteket neked:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!