Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kel valakit megátkozni...

Hogy kel valakit megátkozni hogy be is teljesüljön az átok 100% választ szeretnék kapni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
100%
2014. aug. 15. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Keresel kint az utcán egy nagy darab kutyaszart, lehetőleg minimum 20 dkg-ot. Fontos, hogy száradt legyen, különben nem lesz 100% az átkod beteljesülésének az esélye.

Ezt porrá őrölöd, és beszórod az ágyadba. Ezek után keresel egy nigériai beszélő krokodilt, ez nem lesz nehéz mert az utóbbi időben eléggé elszaporodtak a környéken. Hazaviszed, de csak és kizárólag a saját lábadat, vagy tehénlepényből készült bőrülést használhatsz utazásra. Figyelj, hogy amikor belépsz az ajtódon 23:67 perc legyen. Befekszel az ágyadba a krokodillal, és vadul megszexualizálod. Erre ő átalakul egy átokká. Besúgod a fülébe annak a nevét, akit meg akarsz átkozni, és a krokodil elrepül majd kanadába. Nekem kb. egy hétig tartott, mire hazajött onnan, de ez változó, sajnos nem tudom neked meddig fog tartani. Mindenesetre várj türelmesen. Amikor megint megjelenik, ne dőlj be az álcájának, egy hosszú bajusz lesz rajta. Legalábbis az enyémen ez volt, valószínüleg elutazott Mexikóba közben. Ezek után letéped az álcáját, az én esetemben bajuszt, és lehúzod a wc-n. Ezt az egészet el kell mesélned a célpontnak, hogy az átok érvénybe lépjen.

Ja, hogy te nem a "célpont halálra röhögtetése" átokra gondoltál? Bocsánat, azt hittem.

2014. aug. 15. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!