Miért írja ki mindenki, msn-en, személyes üzenetekben, a kedvenc színét?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 21:17
1/9 A kérdező kommentje:
aha...megvan:D
2010. jan. 13. 21:20
2/9 anonim válasza:
Én nem írom, és egy ismerősöm sem teszi, szóval nem tudom.
3/9 anonim válasza:
gondolom láttad a másik uyganilyne kérdést, s onnan jöttél rá. Amúgy ez nekünk lányoknak szól:)
4/9 anonim válasza:
a lányok.
mert vki elindított egy körlevél szerűséget h írd ki melltartód színét.De most már nekem olyat is küldtek h abugyim van akk b ha tnagám akk t stb.
5/9 anonim válasza:
PEDIG ez mekkora kib aszottul szánalmas irritáló nevetséges FO S, ettől lejjebb már nem lehet süllyeddni geccc...méghogy kitalálni ilyet, de folytatni is...áh...pf
6/9 anonim válasza:
Fúj de utálom az ilyeneket! Mai nőtársaim teljesen el vannak...
7/9 anonim válasza:
KANÁSZOSODVA
egy jó verés mindent megoldana :) némelyiket úgy elverném mint a rongyot, elsirná magát, a büdös kva :)
8/9 anonim válasza:
Igen, ez vagy melltartóra vagy bugyira szól. Msn-en A nők írják ki, hogy milyen színű, fazonú, de a pasiknak ne mondjuk el, mert milyen vicces, hogy találgatnak. Pont tegnap küldték el nekem is ezt. Hát... Mit ne mondjak, 19 évesen nem fogok ilyen baromságokkal foglalkozni.
9/9 anonim válasza:
fiúk azt irják ki h milyen boxer van rajtuk a lányok pedig a melltartójuk színét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!