Demi Lovato VS. Selena Gomez?
Melyiket kedveled jobban?
tehetség, külső...stb

Nos...
Szerintem Selena arca sokkal, de sokkal szebb, mint Demié, bár az alakuk szerintem egyforma jó. Demi is helyes, de Selena szebb.
Tehetség szempontjából is Selenára szavazok, hiszen Demitől eddig ugyanolyan jellegű karakterek alaktását láttuk. Selena viszont többféle lány szerepébe is belebújt, és eszméletlen jól játszotta mindet.
Ezen kívül éneklésben is jobb Sel, mert jobbak a számai és tisztább a hangja, de Deminek éneklése is tetszik.
A sorozatukról meg annyit, hogy ott is jobban tetszik Selena szerepe, mert ő egy talpraesett, vicces, ravasz, flegma "rosszkislányt" alakít, és ez tetszik. Demi viszont egy tök átlagos, 0 humorérzékkel rendelkező "jókislányt" játszik, és nekem az a stílus nem jön be.

Mind2-t "bírom" úgymond...
Selenának is vannak nagyon jó számai pl.: Naturally,Tell me something i don't no,Round & round.
Deminek is : I'ts on, Cant back down, This is me
Mind 2 pont jól játssza a sajtát szerepét
Selena szebb,és sztem jobb a hangja :)

Demi mindenben jobb!
DEMI 4EVER (Ł)

Demi 1000x is! olyan igazságtalan h Selena sikeresebb, csak azért mert "milyen helyes babarca van" és a kislányok már egyből odáig vannak érte, és az sem érdekli őket, hogy alig tud énekelni és még arra sem képes h magának írja a dalait vagy megtanuljon játszani egy hangszeren:(
Színésznőként nincs vele bajom, de ne kezdjen zenei karrierbe, ha egyszer nem ért hozzá, nem kötelező csak azért, mert más disney sztárok énekelnek.
Különbség:
Demi ugyanolyan jól énekel, mint lemezen, ha nem jobban...
www.youtube.com/watch?v=lpvfpdq0wY0
Selena meg kb. rámondja a szöveget a zenére és azt a részt meg h "youuu" inkább leadták felvételről, mert nem bírná élőben kiénekelni :S
www.youtube.com/watch?v=LnCBtHgDR3g
És biztos jószívű lány Selena, meg minden, de összejönni egy barátnője volt pasijával? Sztem nagyon gáz:S
Szval magánéletben is inkább Demi szimpatikusabb nekem.
A szerepeikkel meg ne azonosítsuk őket légyszíves, mert az csak egy szerep...

én mind kettőt szeretem :D
dee igen a szerep, csak 1 szerep

Demi meg a szépségverseny????-.-
Hiszen tiszta ronda...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!