Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Demi Lovato VS. Selena Gomez?

Demi Lovato VS. Selena Gomez?

Figyelt kérdés

Melyiket kedveled jobban?

tehetség, külső...stb

2010. jan. 13. 21:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%

Nos...

Szerintem Selena arca sokkal, de sokkal szebb, mint Demié, bár az alakuk szerintem egyforma jó. Demi is helyes, de Selena szebb.

Tehetség szempontjából is Selenára szavazok, hiszen Demitől eddig ugyanolyan jellegű karakterek alaktását láttuk. Selena viszont többféle lány szerepébe is belebújt, és eszméletlen jól játszotta mindet.

Ezen kívül éneklésben is jobb Sel, mert jobbak a számai és tisztább a hangja, de Deminek éneklése is tetszik.

A sorozatukról meg annyit, hogy ott is jobban tetszik Selena szerepe, mert ő egy talpraesett, vicces, ravasz, flegma "rosszkislányt" alakít, és ez tetszik. Demi viszont egy tök átlagos, 0 humorérzékkel rendelkező "jókislányt" játszik, és nekem az a stílus nem jön be.

2010. júl. 18. 22:32
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Csakis Selena!!!!
2010. júl. 21. 21:21
 13/27 anonim ***** válasza:
36%

Mind2-t "bírom" úgymond...

Selenának is vannak nagyon jó számai pl.: Naturally,Tell me something i don't no,Round & round.

Deminek is : I'ts on, Cant back down, This is me

Mind 2 pont jól játssza a sajtát szerepét

Selena szebb,és sztem jobb a hangja :)

2010. júl. 22. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
46%
Selenaa :DD
2010. júl. 28. 20:57
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Demi mindenben jobb!

DEMI 4EVER (Ł)

2010. aug. 5. 15:32
 16/27 anonim ***** válasza:
72%

Demi 1000x is! olyan igazságtalan h Selena sikeresebb, csak azért mert "milyen helyes babarca van" és a kislányok már egyből odáig vannak érte, és az sem érdekli őket, hogy alig tud énekelni és még arra sem képes h magának írja a dalait vagy megtanuljon játszani egy hangszeren:(

Színésznőként nincs vele bajom, de ne kezdjen zenei karrierbe, ha egyszer nem ért hozzá, nem kötelező csak azért, mert más disney sztárok énekelnek.

Különbség:

Demi ugyanolyan jól énekel, mint lemezen, ha nem jobban...

www.youtube.com/watch?v=lpvfpdq0wY0

Selena meg kb. rámondja a szöveget a zenére és azt a részt meg h "youuu" inkább leadták felvételről, mert nem bírná élőben kiénekelni :S

www.youtube.com/watch?v=LnCBtHgDR3g

És biztos jószívű lány Selena, meg minden, de összejönni egy barátnője volt pasijával? Sztem nagyon gáz:S

Szval magánéletben is inkább Demi szimpatikusabb nekem.

A szerepeikkel meg ne azonosítsuk őket légyszíves, mert az csak egy szerep...

2010. aug. 12. 00:50
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

én mind kettőt szeretem :D

dee igen a szerep, csak 1 szerep

2010. aug. 17. 16:02
 18/27 anonim válasza:
87%
Ohh Iggen most jött el az én időm!!! Erre vártam. Figyelem! Mondok én nektek olyan külömbséget hogy csak na!!! 1. Selena csak a kislányos arcával tud jönni. De Demi szépségversenyekre járt és sokszor nyert is. Selena hangja nyávogós. Nyincs benne erőtelyesség és hogyha hangosabb lesz a zene nem is hallod a hangját. Nézzük demit. Neki alappból tiszta a hangja és ha élőben kell énekelni talán még jobban is énekli mint a lemezen mert neki nem szépítenek a hangján. Selenának viszont igen! Pl: Nézzétek meg két számukat a neten Utána nézzétek meg azt a két számot élőben(pl:koncert, good morning america stb...) Hallottátok a külömbséget. Selena hangja nem olyan mint a klip-ben, demié viszont tökéletesen ugyanaz az erőtelyes tiszta és azonos hang. Na látjátok. Sorry sel rajongók. Ami a filmeiket illeti. Selena mindíg csak tökéletes szerepet kap amiben megmutathatja mit tud(bár nem tud semmit:S) Míg demi sokkal poénosabbakat kap és jobban eljátsza mint selena az övéit. És ő legaább butácskának is kipróbálhatja magát míg selena mindíg csak ugyanazt a tökéletes szép csajt játsza. És igazságtalan h azért mert 2000 tonnával több sminkben mutatják az alapból 10 évecskés pofiját azért a kislányok és a felnőttek alappból jobban megszeretik eséjt sem adva deminek aki 2000000X kevesebb sminkben sokkal természetesebben és SOKKAL szebben néz ki. Jajj h oda ne rohanjak a icsike sel hez. Puci muci. És most a regényem alatt elsoroltam milyen igazságtalan okokból nyincs esélye deminek. Pedíg ha megnézitek a youtubés videókat amiket mondtam rájöttök a külömbségre. Ja és mévalami. Selena a pofija miatt minden jó szerepet megkap pedíg demi sokkal ügyesebb. na össze hasonlíthatjátok mit is mondtatok demiről. Ja és ha ő kutyavicsor selena egy AZ mert deminek ez a természetes mosoly. Kis selimelifanok most ítélkezzetek.!!!!! Igazságtalan lenne ha veletek tőrténne nem. Nézegessétek meg demit és meglátjátok nagyon érzékeny szívű tehetséges lánnyal álltok szemben... És máris beleszerettek a zenéjébe AMIT LEGALÁBB Ő ÍRT!!!!! NEM ÚGY MINT SELENA!!!!! Másoktól kapja el a sikert és az elismerést mert nem is tesz érte semmit. Na ezután ítélkezzetek. És deminek szép a mosolya!! BYE!!!!
2010. szept. 13. 18:13
 19/27 anonim ***** válasza:
15%

Demi meg a szépségverseny????-.-

Hiszen tiszta ronda...

2010. szept. 13. 20:17
 20/27 anonim ***** válasza:
19%
Ja és azt , hogy ronda , nem irigységből mondom.
2010. szept. 13. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!