14/L vok és a barátnőimnek ki van írva, h fekete v fehér msn-re, én meg nem merem megkérdezni h miért írják, nehogy ciki legyen. Tehát miért írják ki azt, h fekete v fehér?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 19:38
1/13 anonim válasza:
mostvan egy ilyen körlevél h ki kell irnod a melltartód szinét h minél több lánynál kinnlegyen
2/13 anonim válasza:
Mondjuk ha a barátnőid, akkor nem tudom miért ciki megkérdezni. Én sem hallottam még erről, és ha valakinek ki lenne írva, akkor tuti megkérdezném és nem hiszem, hogy ezért bárki is hülyének nézne.
3/13 anonim válasza:
Nekem senkinek sincs kiírva,de ha ki lenne én is megkérdezném tőle.h mit jelent :O
4/13 anonim válasza:
Szerintem írd ki te is, tiszta poén... Nekem minden lány ismerősömnek ki van írva, meg nekem is. De ha jóban vagy velük, akkor mért nem küldték el neked is? O.o
5/13 anonim válasza:
tudtaaaaaaaaaaaaam hogy lesz ilyen kérdés..felém is legtöbb lánynak ki van írva :D:D
tök poén h a fiuk msn-emről meg nem értik az egészet :D:D:D
7/13 anonim válasza:
én is látom 2 csajnál de nem tudom mi ez:)
9/13 anonim válasza:
*Ez egy játék... Írd ki státuszüzenetként a melltartód színét. Csak a színét, semmi mást! Másold le ezt az üzenetet és küldd to ább minden nő ismerősödnek! igyelem, semmi férfi ne kerüljön a címlistába! Vicces lesz figyelni, ahogy ez elterjed! Hadd csodálkozzanak a férfiak azon, hogy a nőknek miért jelenik meg egy szín státszüzenetként
ez az:) én most kaptam.de nem írom ki :P
10/13 anonim válasza:
ma 20:38
te nem kaptad még meg az üzenetet?talán nincsenek barátaid akik elküldjék?:O
vagy a szúnyogcsípésre nem kaptál még melltartót?:P
mért lenne gáz?:D
nállam poénbol egy fiunak is ki van írva h lila:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!