Hogy hívják a legjobb barátnődet? Hogyan becézed őt?
Nekem 2 legjobb barátnőm van.Mind 2 a suliból.Az egyik Viola és Vilcsi(ke)-nek hívom vagy WilchiHercegnőnek..:D A másikat Viviennek őt Vivinek vagy Vivó esetleg ViviHercegnő.Nekem a nevem Petra és Rusi-nak PetraHercegnőh-nek(amit utálok)hívnak.És a ti legjobb bnőiteket?
15/L
ma 19:12
hogy te mekkora egy segg vagy már bocs:D
engem meg Királylánynak becéznek..na?:D
mostszójábekiskancsó :D:D:D
Egyébként LEgjobb bnőmet Lillának hívják..én Szücsinek(vezetéknevéből jön) vagy Ayumunak hívom:D
engem pedig mint fentebb említettem Királylánynak(története van),Vámpírlánynak(van egy vámpíros képem),Nana-channak(egy japán ismerős nemépp tudja kimondani vagy értelmezni a nevem ez így jött) vagy Barbienak,vagy Miharunak(japánnévgenerátor) hívnak :D
14/l
na beszólok, kis királylánynak becézett senki.
Mind mind majmolások. Vámpírlány? Gratulálok. Gondolom az alkonyat és stb szériából kaptad ezt a "nevet." és mégis hogy becézik? Vámpesz? Vámi? Vámicsaj? Sztem csak te akarod h így szólítsanak. Tök gagyi.
A többi japán meg mindenféléről nem is beszélve.
Barbi? Pfff....képzelem...meg királylány....és melyik becenevet használod? Mindet egyszerre?
Ki bír ennyi hülyeséget megjegyezni?
De tipikus 14-15 éves idétlenség. Majd kinövöd. Vagy nem. Ha nem lesz pasid ne csodálkozz...ilyen gyerekes viselkedés mellett nem is lesz meglepő.
vámpíros kép? XD
Akkor tényleg rémisztően nézhetsz ki, ha vámpírhoz hasonlítanak...
De ha olyan vagy mint egy vámpír akkor hogy lehetsz királylány? Láttál már vámpírfogú királynőt? Pfffff. beszarok a röhögéstől!
A nana-chan!!! az a másiiiik! Nana- csend!!!! X)XD
19:29
te nagy szánalom vagy:D elmondanám h engem is hejcegnöcskének szolitanak :D(története van h mért)
és mért ne hívhatnának úgy bárkit..biztos zavar h valakik megehetik h így szólítsák őket te meg nem :D
gratulálok a sok eszedhez hejcegnőcske! Menj vissza az oviba, ha nem tudsz beszélni normálisan.
Bár az agyszinted 3 év. Ez a szánalom.
Tudod valaki megtehetné h így hívják mégse teszi. EZ már csak az 5. osztályosoknál menő. boccs.
ma 19:29
te tényleg egy segg vagy:D
Nem nem egyszerre használom őket..külön külön XDDD:D
Nem nem én eröltetem,hogy így szólítsanak,a barátaim szólítgatnak így:D
A vámpíros kép annyit tesz,hogy levan fehérítve a bőröm full..a szemem és a szám úgy van hagyva :D
hííííííííííííí és barátom is van **
sőőt rengeteg spanom is..és mind szeretnek,imádnak :DXDDD
nem vagyok gyerekes,te vagy a féltékeny:D
14/l
biztosan...ha te mondod...annyira féltékeny vagyok h az csak na...pffffffff
Nem is tudtam h már az oviban pasiztok...a tanuláson járna inkább az eszed, nem a csúnya beszéden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!