Mondjatok valami eszméletlen animéket?!
gintama :) 265 rész
plus ha harc kell akkor a mozifilmet is ajánlom
en anyit irok, animeaddicts, es keres ram, ( h1kc7fnd4mpeti ) nezd vegig a kedvenc listam, de ha mindre kivancsi vagy amit neztem, csak siman a lattam listamra meny, minden mufajt megtalalsz. 1-2 anime amit ajanlok, Attack on Titan, Guility Crown, most fut Akame ga Kill (ezt nezned kell)
Tokyo Ghoul Hunter x Hunter (jo anime, vicces, sok akcioval faviccekel stb stb, tenyleg jo, ne ugy kepzeld h mar azonnal huu de AWESOME, kb olyan gyorsasaggal indul be mint a Bleach v a One Piece most 141 resz van fent) Mirai Nikki, Chaos Head ezeket nezd meg
UI: nincs olyan hosszu anime ---> HxH, Bleach, OP, DBZ , Naruto , Fairy Tail ezeken kivul amikre te vagysz, ezek a leghosszabb animek a top listan, verengzosbe, v teli akciosat meg fejelsd el h van 200-400 reszes...
amint mar mondtam ha keresni akkarsz magadnak animet elso lepes --> animeaddicts - ott regisztralj ingyenesen masodik lepes --> keress ram animeaddictson "h1kc7fnd4mpeti" es nezd meg a kedvenc listam, ha azok nem felelnek meg mert mondjuk mar lattad v nem erdekel, ott a sima lattam lista kb 270 animevel + az utal v a dobott listam, lehet neked azok tetszenek (320-330 animevel rendelkezek, tudsz valogatni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!