A szüleim nem akarnak tabletet venni nekem mert szerintük ugyan azt tudja mint a telefonom és a számitógép. Hogy tudnám meggyőzni őket?
mondjuk van igazság abba amit mondanak :)
pl ha elmész valahova és játszani akkarsz a telefon kicsi és a gépet meg nem tudod magaddal vinni :)
#2 igaz :) nem érthető teljesen 1. fele a szülei érveléséhez szólt
a 2. fele a példa meg hogy hogy érverjen :)
Nekem kb. arra van tartva, hogy melóba indulás előtt a WC-n elolvasom a híreket. Sok értelme tényleg nincs, néha jól jön, nyaraláskor (bár idejét nem tudom mikor voltam utoljára, szal ezt csak úgy elképzeltem, hogy ott talán használnám). :D Egy darabig használtam XBMC irányítására... Nem mondom, hogy pénzkidobás, mert híreket olvasni tényleg sokkal jobb rajt, mint egy 3-5 colos telefonon, de ha a Dunántúli Napló árát kiszámolom erre a pár évre, amióta megvan, akkor nem volt egy nagy üzlet, valóban...
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de azt látom, hogy a kb. 96 után születtek bele vannak gyógyulva a telefonjukba, szóval simán eltudom képzelni, hogy 100× több dologra használnád, mint én, így nem is értem a kérdésed, érvelni akarsz, akarod, tudod, hogy miért akarod, ezen érveket sorold fel szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!