Meg tudná írni valaki, hogy hogy hívják a liftben azt a gombot, amivel azt lehet elérni, hogy megállás nélkül haladjon a kívánt emeletre? Express gomb talán? Irodaházakban van ilyen, ha jól tudom.
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 10:32
1/3 anonim válasza:
Nem is tudtam, hogy van ilyen. És olyankor szirénázik a lift, meg villog, mint a mentő? :)
2/3 Trafó1 válasza:
Van de csak lefele működik egyszer használatos, és kulva gyors lesz a lift:-PPPP
3/3 anonim válasza:
Én még ilyet nem láttam liftekben ilyen gombot, ami szokott lenni az a tűzoltó üzemmód, kulccsal aktiválható, és a tűzoltóknak jó, mert egyrészt ilyenkor csak a fülkén belül lehet vezérelni a liftet, így nem hívható el, másrészt kiiktatja az odacsukás elleni védelmet, ami tűz esetén okozhat bajt, mert a füstöt is akadálynak érzékeli a fotocella. Na meg az ajtót is csak gombnyomásra lassan nyitja, ami tűz esetén fontos, mert ha hirtelen nyílik és a tűzoltó képébe lobban egy lángcsóva az nem jó. Lehet résnyire nyitni meg óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!