Mit éreznétek ezután, hogyan reagálnátok erre?
Nagyon szeretek barátkozni ,nemrég egy fiú felvett msn-re haverkodni,elhívott egy péntek este egy kocsmába( mivel ott melózik mint zenész),de mivel nem akartam egyedül menni,vittem barátnőmet.Megmondtam barátnőmnek,hogy ne kezdjen el kavarni a sráccal,mert nem szeretnék eltávolodni tőle.Elmentünk a a gyereknél aludni este.Arra kelek,hogy mindkettőjüknek csorog a nyála,másznak egymásra.-.-.
Következő héten barátnőmmel(ugyanazzal) és barátommal koncertre mentünk,és összefutottunk a gyerekkel akivel előző héten találkoztam.Megkértem újra szépen a barátnőmet,hogy ne csináljon hülyeséget,nem is érdekelt volna olyan szinten ha megcsinálja,ha nem azt mondta volna erre hogy ˝ne aggódj,nem csinálok semmi hülyeséget˝.
De csinált...
Azóta a srác csak rá ír msn-en, őt keresi.
Nem tudom jogom van-e haragudni de nagyon dühös vagyok.
nem a ˝párom˝ ő csak egy barát/haver.
a koncertre párommal mentem*
neeem :)
hogy akartam volna:).csak azt akartam hogy megmaradjon a barátságunk
nálam tisztességesebb nincs.nem is csináltam volna semmit.
és nem ismeretlen,mert sokat beszélgettünk msn-en.
aj ne magyarázjodjak...próbáljátok ne félreérteni.kösz.
És akkor most mi van? Miért félted a barátnodtol, ha csak a haverod? Hát nem mindegy az neked?...
Lehet azért nem ír neked mert korlátozni akarod, a barátnod biztos elmondta neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!