Én folyton figyelem, de hátha elkerüli valami a figyelmem... :S Úgy tudom, ma sem egyeztek meg, ezért holnap is folytatják, ez igaz? És ugyan így fognak járni, amik még járnak egyáltalán? Mert én úgy vettem észre, hogy tegnaphoz képest ma rosszabb a közlekedés, ha ez így megy, akkor a holnapi vizsgámra be sem tudok menni (ma is csak egy kedves autósnak köszönhetem, hogy sikerült)... Azért jó lenne tudni, mi lesz, hogyan lesz. :S Szóval, mit tudtok?
2010. jan. 13. 13:44
1/6 anonim válasza:
Ma délután is lesz ülés. De tuti nem egyeznek meg. Szerintem maximum péntekig merik ezt megcsinálni..
Mára szerintem mindenkinek elege lett ebből, én már 2. napja nem jutok el a suliba.. Azt se tudom ki igazolja és hogy.. Az indulatok már fortyognak bennem, ha péntekig ez fog menni, szerintem valaki közbe fog lépni. 1 külső ember, aki lehet csak rosszabbat fog tenni, nem hogy jobbat.
Szerintem az egésznek semmi értelme, mi van a több milliárdos sikkasztásokkal? Azért nincs pénzük semmire, hát akkor oldják meg. :@
Majd írok, ha találok új infót.
2010. jan. 13. 13:54
2/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanaz a problémám, mint az előttem szólónak!! 2 napja nem tudok bemenni, ráadásul félév előtt??? Eddig még úgy elvoltam, de egész héten?!?!
2010. jan. 13. 13:57
3/6 anonim válasza:
"2 napja nem tudok bemenni, ráadásul félév előtt???"
Mozgáskorlátozott vagy, hogy nem tudsz gyalogolni? Hamarabb kell elindulni.
2010. jan. 13. 16:22
4/6 anonim válasza:
Ja.. Barátnőmmel kiszámoltuk, körülbelül hajnali fél 3kor kéne elindulnom, hogy beérjek fél 9-re.. És ezt is úgy, hogy bemegyek 1 másik városba, ahol jár volán busz és avval megközelítem Buda szélét. És akkor onnantól hajrá gyalogoljunk 3-4 órát az iskoláig, főút közepén.
Amúgy, holnap 10kor lesz újra ülés, szóval még holnap is lesz sztrájk
2010. jan. 13. 17:11
5/6 anonim válasza:
Te rettentően okos emberi teremtmény! Nem vagyok mozgáskorlátozott csak tudod messze lakok a sulitól mert az az 5.kerületbe van én pedig a 16.ker mellett lakom. Gondolom te is az a tipikus unatkozó ember vagy..
2010. jan. 13. 17:56
6/6 anonim válasza:
És hogy még nagyobb örömöt okozhassak, mint kiderült MÁV sztrájk is lesz 4-8-ig! Magyarország én így szeretlek! (N) Jesszus..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!