Mit gondoltok arról, ha egy nő 27 évesen az anyukájával lakik?
Figyelt kérdés
Azért van így, mert egyedül nem igazán tudnék fenntartani egy albérletet. Volt 3 év mikor a párommal éltem együtt, de mikor szakítottunk hazaköltöztem anyukámhoz. Most is úgy vagyok vele, hogy akkor költözöm el, ha komoly kapcsolatom lesz. Volt, hogy 1-2 barátommal terveztünk egy közös albiba költözést, de végül nem jött össze. Így maradt ez a helyzet. Anyukámmal jól kijövök, de hát mégis csak lassan 28 éves leszek. Ez így nagyon gáz?2014. aug. 10. 15:47
1/5 anonim válasza:
Nem igazán. Elvégre erről nem te tehetsz, ha nincs lehetőséged éppen máshol lakni. Ha majd komoly kapcsolatod lesz, úgy is elköltözöl.
2/5 anonim válasza:
Én pl 25 vagyok és itthon élek, de pl természetesen beszállok a rezsibe.
Lakhelyemtől 30km-re levő télepüésen dolgozom, odaköltözéshez a fizetés nem elég.. Ha kiveszek egy albit nagyjából semmi se maradna fizetésből.
A lakhelyemen belül meg semmi értelme költözni.. Akkor itt fizetnék egy albit, meg még a munkába utazásra s költeni kéne nem keveset.
Szóval amíg anyagilag nem lesz mg a biztos háttér, költséghatékonységból (ciki v nem) itthon lakom.
szóval sztem ne ciki.
3/5 anonim válasza:
amig csak azért van mert költség hatékony nem ciki
4/5 anonim válasza:
ha csak kényelmi okokból van otthon vki az ciki
de a mai világban sajnos az anyagiak a döntő érv..
Ha van lehetőséged arra h otthon élj és ezzel takarékoskodj későbbre, akkor ez elfogadható indok.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kényelmi okokból vagyok otthon, csak nagyon keveset keresek. Persze nem rossz otthon, szóval úgymond kényelmes, de nem ez vezérel. Nagyon örülnék ha végre egyedül lakhatnék. De konkrétan a bérleti díjra meg a rezsire elmenne szinte az egész fizetésem, talán még a kaját sem tudnám kihozni belőle, nemhogy egyéb dolgokra költsek. Persze itthon anyukámmal a rezsit felesbe fizetjük. Mivel saját lakás így bérleti díj nincs. A bevásárlást ő intézi alapjáraton, de azért én is szoktam venni otthonra egy csomó mindent. Amit mondjuk csak én eszek, mert ő nem szereti, azt én veszem meg magamnak. Amúgy most gyűjtök is mert el szeretnék végezni egy tanfolyamot, ami sokba kerül. Ebben meg támogat is anyukám. Őt amúgy nem zavarom egyáltalán, nagyon jó a viszonyunk. Csak tényleg engem frusztrál már kicsit a helyzet a korom miatt.
2014. aug. 10. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!