Fogmosás, szájvízzel öblögetés, rágógumi + mindez gyors egymás utánban és alaposan. Én így próbálnám meg
2008. aug. 5. 19:55
2/18 anonim válasza:
Úgy hallottam a petrezselyem is elég jó a szájszag ellen (komolyan).
Próbálkozhatsz negro/halls cukorkával is, vagy azzal a frissítő lapocskával vagy mivel, amit mostanában valamiért nem annyira reklámoznak, régen viszont annál inkább (amit a nyelvre kell tenni és "elolvad"/hűsít)
2008. aug. 5. 20:12
3/18 anonim válasza:
A saját tapasztalatom, h. hagymázás után egy rendes adag, jó meleg főtt étel elfogyasztása teljesen elmulasztotta a hagymaszagot. A párom is tanúsította :) Az a jó, amit rendesen kell rágni, pl. sült húsok, székelykáposzta.
Sajnos szag nem a szájüregben marad elsősorban, hanem a garat-nyelőcső régiókból párolog fel, ezért viszonylag hatástalanok a fogkrémek, öblítők, rágók - a masszív kaja viszont "lesúrolja" a nyelőcsövet is.
Sajnos, az utcán nem lehet zsebből előkapni ilyesmit :(
2008. aug. 5. 21:38
4/18 anonim válasza:
Itt már elhangzott egy pár válasz. Kombináld mindezeket és akkor biztos sikerrel jársz
2008. aug. 5. 21:47
5/18 anonim válasza:
Nem tudok sok újat mondani, csak annyi, hogy mi ezt úgy oldottuk meg, hogy a párommal mindketten hagymázunk olyankor :) Bár engem speciel annyira nem zavar, szeretem a hagymát.
2008. aug. 5. 22:47
6/18 anonim válasza:
Én utálom a hagymát, és ha a párom hagymát eszik, csinálhat bármit, én megérzem, ugyhogy szerintem semmivel nem lehet gyorsan elűzni.
2008. aug. 6. 11:27
7/18 anonim válasza:
A petrezselymet láttam a Braniec-be tényleg az a legbiztosabb,de sztem ha valamilyen mentolos cukorkát eszel az is elűzi a hagymaszagot,csak jó erős fajta kell.
2008. aug. 6. 15:26
8/18 anonim válasza:
A petrezselyem télleg jó. Tépj néhány levélkét, mosd meg, és rágd el. Nem túl kellemes az íze, de nekem pl használt.
2008. aug. 8. 11:59
9/18 anonim válasza:
a petrezsejem nekem is bevált probált meg
2008. aug. 8. 14:44
10/18 anonim válasza:
Ööö, lehet hülyeség, de én úgy tudom, hogy a zsíros ételek is beveszik a szagokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!