Mit jelent, ha deviantart-on "láma jelvényt" (llama badge) küldenek nekem?
Szerintem különösebben nem jelent semmit, csak az a valaki, aki a lámát küldte, jónak találta a képeidet/rajzaidat és jófejségből küldött egy lámát. Én ilyenkor mindig küldök egyet viszont. :)
Egyébként szerintem másra nem jó.
Valóban, a lámának igazából semmi értelme technikailag. Inkább elvi dolog. Tulajdonképpen ez egy fajta elismerés. Akinek rengeteg lámája van, az tulajdonképpen egy elismert felhasználó, akit sokan szeretnek, vagy legalábbis népszerű.
Persze ma már olyan is van, hogy valaki költ egy csomó deviantart pénzt, hogy "megvásárolja" az elismerést. Nekik hiába van rengeteg lámájuk, attól még nem lesznek elismertek. Ilyenek azok, akik például a daHub vagy a daTrade felhasználóknak fizet, hogy látszólag népszerűbbek legyenek, csak mert kapnak egy csomó favot, lámát és waccsot.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!