Hol és mennyi pénzért csinálnák meg az alábbi tervemet (vámpírfog)?
Figyelt kérdés
Mostanába valamiért nagynak látom a fogaimat, nem annyira nagy mint néha látni hogy megnézik az emberek de valakinek olyan szép kis gyöngyfogai és tök egyformák is nem tudom ezt el lehetne e érni meg, hogy nem e nézne hülyének a fogorvosom ha ezt megkérdezném ezért inkább itt tettem fel ha én úgy döntenék, hogy szeretnék vámpírfogat azt mennyi pénzért csinálná meg? lehetséges, hogy ingyen van valami kis meghosszabbítás vagy ilyesmi? Hosszan tartóra gondoltam nem ilyen 200 forintos műanyagfogra.....Lehet nem jó helyre tettem fel ha valaki nem értene valamit kérem írja meg.2014. aug. 7. 11:34
1/1 anonim válasza:
INGYEN??? HAHAHAHAHAH
Fogorvos csinalja - az elvetemultebb fajta. Es tuti nem olcso.
Egy fog beultetese 120.000 korul van.
Es abba is gondolj bele, hogy rohejes vampirfogakkal nem igazan leszel kelendo a munkaero-piacon, es a kerdesedbol az jon le, hogy most se vagy tele penzzel: ingyen fogorvos - meg egy tomes is penzbe kerul. Szoval nem igazan ajanlom, hogy ilyen hulyesegeket csinalj, ha csak nem akarsz egesz eletedben megbelyegezve elni munka nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!