Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az én...

Miért van az, hogy az én válaszom mindig 33-34%-osak a válaszaim? (Bővebb lent! )

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__5964623-az-eg..

Rögtön az első az én válaszom.De miért 35%-os!!??

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__5964661-mit-..

Harmadik az én válaszom. De miért 35%-os!!??

Köszi a válaszokat!

2014. aug. 5. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a százalék az összesített értékelések alapján jelenik meg. Külön lehet értékelni a válaszokat, az is megjelenik százalékos értékben, illetve ezekből az értékelt válaszokból egy globális érték is megjelenik.

Ez alapján te az összes értékelt válaszod alapján 35%-ban adsz hasznos válaszokat. Egy-egy egyedi kérdés ettől függetlenül bármilyen más értékelést is elérhet.

Ha például nincs sok értékelt válaszod és a továbbiakban egyre több 100% vagy körüli hasznos válaszokat adsz mások értékelése alapján, a 35% idővel nőhet is. A rossz válaszok negatív értékelése alapján viszont csökkenhet.

Egy másik nézőpont szerint az összes válaszodhoz viszonyítva a 35%-uk volt hasznos, azaz átlagosan csak minden harmadik válaszod hasznos az eddigi válaszaid alapján. Ez persze nem szentírás, nem kimondottan igaz annak tekintetében hogy sokan like/dislike módon használják a kezeket, és nem a hasznosság alapján.

2014. aug. 5. 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. aug. 5. 20:25
 3/4 szántóvető ***** válasza:

toltam rád két zöldet.

az eső linkben szereplő kérdésre én is szerettem volna válaszolni de kaptam volna kb. 100 piros kezet úgyhogy letettem róla.

2014. aug. 5. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Köszi első jó tartalmasan leírtad.

Köszi második, hogy nyomtál rám két zöldet! Meg, hogy válaszoltál volna.... ;D Köszönöm mindenkinek!

2014. aug. 6. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!