Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogy találtátok ki az...

Ti hogy találtátok ki az aláírásotokat?

Figyelt kérdés

2014. aug. 5. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Én, mint ló, a patámmal kapirgáltam, és hát így. Nyihaha!
2014. aug. 5. 18:51
 2/10 anonim válasza:
100%

Ezt miért az Állatok kategóriába írtad?

Egyébként azt nem kitalálni kell, majd úgy jön magától :-)

2014. aug. 5. 18:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, hogy tud egy paci írni?
2014. aug. 5. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Alapból rondán írok, így inkább nem próbálkozom egyéni aláírással: úgy írom, ahogy alapból írni szoktam.
2014. aug. 5. 21:32
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Egy ismerősöm azt javasolta, hogy álljon ugyanazokból a betűkből, mint a nevem és hogy könnyebb legyen megjegyezni, a sorrenden se változtassak, a betűket meg írjam egymás után. Kipróbáltam és bejött. Hát valahogy így :)

Amúgy az elején nem volt aláírásom, szépen gyöngybetűkkel odaírtam a nevem. Aztán amikor egy időben naponta ötvenszer kellett aláírnom, a sietség és a leszarom-faktor miatt egyre lendületesebb és kompaktabb lett.

2014. aug. 6. 01:02
 6/10 anonim válasza:

Szia, szerintem a legtöbb embernél ez kialakul és nem is akar rajta változtatni, vagyis eszébe sem jut. Én kivétel vagyok, én egy nap nekiültem és a nevem kezdőbetűiből csináltam magamnak szignót, amit egy vonallal le tudok írni és nem kell hozzá felemelni a tollam. Gyakoroltam párszor, aztán már csak úgy írtam alá.

Viszont azt vedd figyelembe, hogy amikor változtatod az aláírásod, akkor hivatalokban és egyéb helyeken is meg kell változtatni, mert van, ahol nézik. Pl. bankkártyán, bankban, személyi okmányokon. Általában nem érdemes csak azért bemenni, de ha már ott jársz, érdemes megváltoztattatni, hogy az ő rendszerükben is az új aláírásod legyen, ez általában csak egy papír kitöltésével jár, ahol a régivel és az újjal aláírod és kész.

2014. aug. 6. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

" Én kivétel vagyok, én egy nap nekiültem és a nevem kezdőbetűiből csináltam magamnak szignót, amit egy vonallal le tudok írni és nem kell hozzá felemelni a tollam."

Ezt inkább kézjegynek hívják és nem aláírásnak. Bár sok helyen ezt is elfogadják, az igaz. De legalább kivételnek érezheted magad. ;-)

2014. aug. 7. 00:10
 8/10 anonim válasza:

Nem azért, de aze lőtted levő nem aláírást írt, hanem szignót...

...

Egyébként írták már ami eszembe jutott: majd kialakul, de ha nem ezt akarod, akkor fogsz egy A4-es lapot, agyalsz egy kicsit, aztán teleírod az ötleteddel. Nekem az utóbbi bejött. :)

2014. aug. 7. 13:33
 9/10 anonim válasza:
Én alapból nem írok annyira rondán, de ha alá kell írnom, akkor nem figyelek arra, hogy szép legyen, így olyan mint egy firka,azaz egy rendes aláírás ;) :DD
2014. aug. 14. 18:49
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Az aláírás árulkodó jellegzetességei

E kis írásnak nem célja, hogy teljes értékű grafológiai fejtegetésbe bocsátkozzon, csupán néhány alapvető jellegzetességgel szeretnélek megismertetni. Gondold csak el, ha olvasható aláírással találkozol, egyfajta jóleső érzéssel nyugtázod, hogy biztos lehetsz abban, kitől érkeztek a sorok, míg az olvashatatlanság kétséget hagy az írót illetően. Az is felmerülhet, - olyan, mintha álarcba bújt volna a küldő, vagy keresztrejtvényt fejtenénk. Rád bízom a döntést - melyik vált ki kellemesebb hatást?

2014. aug. 15. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!