Milyen a Sword Art Online 2. évada eddig szerintetek?
Leszögezem, nem olvasom a LN-t, nem tudom mi lesz majd benne, és ez alapján mondok véleményt:
Ugyan olyan mint az első évad volt. Unalmas, eddig 4 rész ment le, és konkrétan semmi nem történt benne. De semmi. Ha tetszett az első évad akkor folytasd nyugodtan, ha nem akkor meg ne kínozd magad, mint ahogy én teszem...
nekem az első évad is tetszett és ez is :) én nagyon várom az új részeket. nem tudjátok melyik nap jönnek?
és hogy hány részesre tervezik?
Harmadik:
Szombatonként adják japánban, estére már lesz angol felirat. Vasárnap este, esetleg hétfőn adja ki az AnimeAddicts magyar felirattal. 24 részesre tervezik.
Egyébként nem olyan rossz, mint amennyire néhányan lehúzzák, de nem is olyan jó, mint amennyire agyondicsérik. Egy jó közepes anime, leköt, szórakoztat, kikapcsolást nyújt (ha nem éppen a hibákat keresed, mert az van benne rendesen).
#4 köszi
egyébként szeritem ugyanolyan jó lesz mint az 1. évad vagy talán jobb is
Nekem is tetszett az 1.evad.
Remelem a 2.evad is ugyanilyen jo lesz mert egy icipicit unalmas..meg hat Kirito uj karaktere...na jo nem spoilerezek xdd annyit mondok hogy eleg "fura" :Ddd +Sajnalom Asuna szereplesi hianyat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!