Acélbetétes: Ki mit gondol az ironside bakancsokról?
"Rokerek kopaszok pánkok hordják"
Na és akinek előírás, mert olyan munkája van? Nekünk pl az iskolában is kötelező a műhely gyakorlatokhoz.
Én csak "koszos" munkákhoz szoktam felvenni itthon, mint a fűnyírás, favágás, meg hasonlók. Nagyon hasznos tud lenni.
Akik meg divatból hordják, leginkább csak feltűnőek akarnak lenni. Főleg hungaristákon látni ilyet. Ki akarnak tűnni a tömegből. Azt nem tudom hogy hogy nem döglenek bele nyáron.
elvileg jók.
képzeljétek ameddig ti röhögtök hogy bele sül a lábunk nyáron addig mi is kuncogunk mert a bőr jobban szellőzik.
így sokkal jobb mint egy sportcipő.
mielőtt valaki le idiótázna minket jó lenne ha olvasna egy kis történelmet a bakancsokkal kapcsolatban.
régen az emberek jogokat akartak kivívni maguknak vagy egymásnak,és nem féltették a testi épségüket sem.
azért más a munkavédelmi mint egy "divatbakancs"
nekem a sulim ad munkavédelmit,ami csúszás mentes a talpa vagy milyen.és tűri az olajat is.
a divatbakancs pedig csak acélbetétes.a talpa már nincs kialakítva semmilyen kritériumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!