Mik a tapasztalatok erről a tetoválógépről?
Figyelt kérdés
Koji-Point oldalán láttam egy Easy Dark Side forgómotoros tetoválógépet, érdekelnének a tapasztalatok a gépről, hogy érdemes-e megvásárolni!2014. aug. 3. 07:57
2/5 SzilKa válasza:
Noname kínai kópiának néz ki, az árából ítélve (kínait viszont kapsz már 8-10-ért is), meg abból is, hogy névleg rágoogle-zva nem találtam más ilyesmit, szóval ez másolat lesz.
Egy minőségi nem kínai forgómotoros 80-100e felett van általában, a kínai gépek meg sem közelítik minőségben őket, egyenetlenül, hangosan járnak, 1-2 hónap alatt szétesnek, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezesetben esetleg tudnál nekem mondani pár nem forgómotoros gépet, amivel el lehet kezdeni a tetoválás tanulását és ár-érték arányban is jó?
2014. aug. 4. 17:21
4/5 SzilKa válasza:
sirwilliam gépei nagyon jók. Ő egy magyar srác, aki tetováló gépeket épít. A másik ami még jó lehet, az a Mickey Sharpz hibrid. Mindkét gép 45 körül van, viszont tekercsesből külön tudsz kontúrra és satírra beállított gépet használni, így kettőt érdemes venni. A forgómotorosok alkalmasak mindkettő célra.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, SirWilliam gépei nagyon tetszetősek, szerintem ennél maradok! :)
2014. aug. 11. 06:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!