Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A házastársak nem unják egymást?

A házastársak nem unják egymást?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még nem volt barátom.Nem tudom elhinni hogy valakivel hosszú távon egy fiúval legyek.Számomra még 1 év is sok lenne valakivel.Vagy csak azért gondolom így mert még nem volt barátom?

2014. aug. 2. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon lehet unni. Hát még 10-20 év után.Ezért is van az a sok félre lépés.
2014. aug. 2. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Gondolj a családodra vagy a barátaidra. Ők is évek óta veled vannak, mégsem unod őket.

És persze nem mindegy, ki lesz a pasid, válassz olyat, akivel jól kijöttök. Mi pl. a feleségemmel 11 éve ismerjük egymást, de simán megnevetettjük egymást ennyi év után is.

De még fiatal vagy, nem kell lekötnöd magad egy ember mellé életed végéig :)

2014. aug. 2. 13:35
 3/4 intrepid ***** válasza:
De úntuk. 32 év házasság után. Azután meghalt nekem tüdőrákban, és alig tudok talpraállni. Pedig az a jelszavam, hogy nem az a lúzer aki a földre esik, hanem az, aki nem tud felállni.
2014. aug. 2. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szüleim 58 éve házasok, s még nem unják.
2014. aug. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!