Hol lehet venni boo kutyust?
Nagyon szeretnék venni egy boo kiskutyát a lányom 10ik születésnapjára mert nagyon szeretné. De nemtudom hogy hol és kitől.. segítenétek nekem?
Köszönöm:)
Tenyésztőtől és 600-700 ezer forint körül lesz, hozzá még a felszerelések satöbbi!
Szerintem egy kicsit túlzás ez egy 10. születésnapra!
-A lányod nem fog róla gondoskodni, GYEREK
-Nem fogja vinni sétálni, nem fogja tanítani, nem fogja nevelni és játszani sem, mindezt azért mert KAMASZODNI fog, hamarosan. :) Hidd el, minden jobban érdkeli majd, mint az újdonsült kutyája.
-Egy-két hétig cuki lesz, de majd ha a szőnyegre sz.rik, akkor te takarítod, abban biztos lehetsz!
Ne vegyél semilyen kutyát a lányodnak, ameddig nem nő fel. Nekem sem vett az anyukám, pedig én nem olyan vagyok, mint a legtöbb mai fiatal. Jól tette.
Különben is a kutya nem ajándék, hanem egy élőlény.
Itt van az összes tenyésztő, ha komolyan gondoltátok: [link]
De tényleg 600 ezer alsóhangon, és nem sok tenyésztő van Magyarországon, szóval nem nagy a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!