Zero666 kérdése:
Hol lehet építőmérnökként dolgozni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki megcsinálja az építőmérnöki diplomát, az után olyan munkakörben is dolgozhat ami nem a szakirányának megfelelő? (pl. az ybl-ön 4 szakirány van: szerkezetes, települési, infrastruktúra és tűzvédelmi)2014. aug. 1. 10:34
1/1 anonim válasza:
Jó eséllyel nem, hiszen annyira eltérőek a szakirányok, hogy nem sok átfedés van közöttük. Én pl. mélyépítőként végeztem, elsődleges területem a vízellátás. Az lehetséges, hogy a vízművek helyett vízügyhöz megyek, hiszen valamennyi közöm ahhoz is van, de pl. útépítőnek nem mehetnek el, mert az alig tanultam. Ugyanígy nem építhetek hidat, vagy felhőkarcolót, sem csarnoképületet, mert nem erre szakosodtam.
Egyébként egy alap építőmérnöki diplomával tökmindegy mire szakosodtál, ha megcsinálsz mellé egy szakmérnökit, simán átszakosodhatsz 1-2 év alatt másra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!